Campionat de Catalunya júnior i infantil

El Campionat de Catalunya ha estat un remolí d’emocions en dues dures fases de campionats. Els nedadors i nedadores s’han enfrontat a múltiples proves en pocs dies, desafiant els seus límits i demostrant dia a dia la seva qualitat d’autèntics esportistes.

Aquesta fita no només pertany als campions que han pujat al podi, sinó a tothom que va competir i a aquells que, jornada rere jornada, van brindar el seu suport incondicional des de les grades. Els nostres van trencar les seves pròpies marques o s’hi van acostar, una mostra clara de la seva entrega!

L’equip tècnic està molt orgullós de tots aquests mesos d’esforç. La seva dedicació, sumada al suport incansable de les famílies, ha estat la columna vertebral d’aquest èxit. Aquest campionat no només ha sigut un aparador d’habilitats, sinó també un testimoni de l’esperit d’equip i de la solidaritat que els envolta.

Cada braçada, cada esforç, ha estat una contribució per fer-ne un gran campionat! Aquests esportistes han deixat clar que la seva determinació i evolució no tenen límits.