Tercera jornada de Lliga Benjamina i prebenjamina

Dissabte 16 de desembre s’ha celebrat la tercera jornada de la lliga benjamina i prebenjamina al Club Natació Sabadell, on els petits nedadors i nedadores s’han enfrontat a una dura i llarga sessió.

D’una banda, els prebenjamins més petits han competit als 25m braça, on han buscat saltar molt fort a la sortida i fer la filipina, a més a més de coordinar la respiració amb la puntada. Respecte als prebenjamins grans, han nedat els 50m papallona i els 50m esquena, on han destacat en els subaquàtics de la sortida i al viratge. A la prova de papallona buscaven coordinar el cap amb els braços i a l’esquena fer un bon rolido de les espatlles.

D’altra banda, a la categoria dels benjamins, els petits han nedat els 100m estils, on el més important era el viratge d’esquena a braça, i els 50m esquena, on han tractat de superar les banderes durant el subaquàtic. Pel que fa als grans, aquests s’han estrenat en les proves dels 200m estils i 200m esquena, on han prioritzat els viratges fluids i el subaquàtic ràpid.

Totes les categories han finalitzat amb la prova de relleus, on s’han deixat la pell i han demostrat que tenen un gran esperit d’equip. L’equip tècnic està molt agraït amb l’ajuda de les delegades i molt content amb la feina dels més petits, que estan consolidant el treball i objectius de les anteriors competicions, a més a més d’haver assolit els reptes plantejats per aquesta tercera jornada.