CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 11

CN SANT ANDREU 6 – CN TERRASSA 7
Definitivament el Sant Andreu no té sort aquest any amb els partits igualats en la lliga màster. Sovint se li escapen al final o bé cauen de la banda contrària sense possibilitat de donar-li la volta. Semblava que aquest dijous la cosa canviaria, però finalment no ha estat així. Després de dominar durant tot el partit l’equip ha perdut de forma cruel en el darrer minut contra el Terrassa sense temps de reacció.
El partit ha tingut un ritme trepidant i els atacs per part dels dos equips han estat ràpids i directes. Amb aquest escenari, el Sant Andreu s’ha avançat als tres minuts amb un gol d’Encabo (1-0), però el Terrassa ha respost poc després tornant la igualada al marcador (1-1). A tres minuts del final de la primera part Guzmán ha fet una gran aturada i acte seguit una gran assistència a Guiral, que sortint al contraatac ha fet el 2-1. Així s’ha arribat al primer descans.
La segona part ha començat bé. Amb  homes de relleu a l’aigua, l’equip ha assumit el control i Encabo ha forçat un penal, però el porter local li ha aturat el llençament a Pastor. I com sol passar en aquests casos, el Terrassa ha fet l’empat a continuació (2-2), eliminant la possibilitat de marxar amb un avantatge de dos gols. En ple espectacle waterpolístic, Encabo ha pogut tornar a marcar (3-2), però els vallesans han tornat a empatar de rebot en una fase del partit totalment boja (3-3). En el darrer tram del parcial Aguilar ha fet dos gols consecutius, el primer de penal i el segon en una contra de segona línia (5-3). Dos gols de renda que s’han reduït quan els nostres no han sabut defensar el darrer atac terrassenc i a quatre segons del final s’ha establert el 5-4.
La voràgine golejadora s’ha apaivagat a partir del tercer parcial. El partit s’ha tornat més físic  i menys tàctic, i s’han desaprofitat algunes ocasions clares per augmentar de nou la diferència. El Terrassa ha empatat a 5 de seguida i de cop la pilota semblava que pesés més del compte i les porteries s’han fet petites. Només Encabo ha aconseguit veure porteria en una jugada de superioritat en que el rebot, aquest cop, ha afavorit els seus interessos (6-5). Guzmán, amb dues aturades espectaculars, ha evitat que els visitants li donessin la volta al marcador.
El darrer parcial, com ve essent habitual en els darrers partits, ha vist el Sant Andreu més ansiós i accelerat, amb massa decisions unilaterals i errades per manca de tranquil.litat. La bona feina en el joc interior provocava superioritats numèriques una darrera de l’altra que l’equip no sabia transformar, i de nou el Terrassa ha aprofitat l’avinentesa per treure fruit del seu bon atac i empatar el partit a 6 a cinc minuts del final. En el tram final del matx, un llençament aturat pel porter visitant ha provocat una sortida al contraatac que ha culminat amb el 6-7 que posava el Terrassa per davant en el marcador per primer cop durant tot el partit, a 56 segons per al final, i que ja seria definitiu. Els dos darrers atacs andreuencs, amb dos temps morts consecutius, no han estat efectius i els punts han volat cap al Vallès davant de la incredulitat general.
L’equip visitarà el proper dijous la piscina de l’Atlètic-Barceloneta, que es troba a la part baixa de la taula.
Alineació: Marcos Guzmán, Óscar Llano, David Peña, Javi Aguilar, Ginés Alonso, Vicenç Pascual, Juanjo Garcia, Ander Pastor, Sergio Martínez, Albert Encabo, Ramon Guiral, Javi Belmonte, Emma Campos, Carlos Gadea, José María Ballesteros. Entrenador: JJ Aymerich