Semifinalistes a la Copa del Rei de waterpolo

Els nostres van començar la Copa del Rei a Can Llong amb la victòria davant del CN Catalunya (4-8). El partit va tenir un inici molt igualat fins que el capità Ricardo Gracia va obrir el marcador a falta d’un minut de finalitzar el primer període. El CN Sant Andreu va mostrar el millor waterpolo en el segon quart deixant el partit gairebé resolt amb el 0-6 del descans. Cal destacar el gol d’esquenes impossible de Pablo Gómez que va fer embogir als assistents (0-3).
En el minut 18 va arribar el primer gol del CN Catalunya i van reduir la diferència a 4 gols però la remuntada eren paraules majors. Finalment el resultat va ser 4-8 i van passar a semifinals on ja els esperava el totpoderós Club Natació Atlètic Barceloneta.

0-2 / 0-4 / 3-1 / 1-1

Dissabte l’enfrontament va ser molt diferent. Els nostres van aguantar prou bé els primers 12 minuts amb un 6-5 que demostrava que els andreuencs estaven en el partit, però en els minuts finals del segon quart el CNAB va posar la directa arribant al descans amb un 9-5 al marcador. L’expulsió de Yago Bofill per brutalitat va deixar als nostres durant 4 minuts amb un jugador menys a l’aigua dificultant, encara més, la remuntada i arribant al resultat final de 17-8 que ens deixava fora de la final de la Copa del Rei.
3-4 / 4-3 / 1-2 / 2-2