Bosch i Ciuró, preparats pel nacional

 

Jordi Bosch
Jordi Bosch

Els dos nedadors absoluts de llarga distancia, el Jordi Bosch i la Nuria Ciuró, disputaran el proper cap de setmana el campionat d’Espanya d’aquesta especialitat. Tanmateix,  la Paula González i l’Arnau Honrubia lluitaran durant 3.000 metres a la categoria infantil. Les instal·lacions de Can Llong, a Sabadell, estan a punt per acollir el que pot ser el major espectacle de la llarga distancia abans del Campionat del Món.

A Sabadell, però, s’espera emoció i competència ja que tots els fondistes buscaran nedar per sota de les mínimes exigides que duen el bitllet directe a Kazan. Els nostres nedadors absoluts tenen possibilitats per lluitar per una plaça a la competició internacional ja que es troben entre els millors d’Espanya.

Tan el Jordi Bosch com la Nuria Ciuró han preparat rigorosament aquesta competició. Entre altres alteracions, van instal·lar-se tres setmanes al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada, situat a 2.300 metres d’alçada. Els ultra fondistes van acumular un total de 285 km a la piscina, tot i que també corrien tres vegades a la setmana i guanyaven força al gimnàs cada dia.

Nuria Ciuró
Nuria Ciuró

L’any passat ja van assumir el que segurament va ser el major repte assolit fins enguany: nedar 25 quilometres al mar. Tot i així, la preparació d’aquests nedadors és molt més extensa que la dels altres ja que porten acumulant més volum des de que van decantar la seva especialitat.

Per tant, ara estan a punt. Ciuró i Bosch estan disposats a trencar esquemes. Cinc quilometres entre els millors nedadors nacionals (on hi apareixen noms com Mireia Belmonte o Erika Villaécija) poden convertir-se en un èxit més d’aquestes talentoses figures andreuenques.

Deixa un comentari