Bons resultats dels Equips Absoluts de tennis al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana els nostres equips absoluts de tennis han finalitzat la fase de grups del Campionat d’Espanya.

L’Equip masculí s’enfrontava contra el Real Club Jolaseta a Getxo. Amb la tranquil·litat d’haver-se classificat ja com a primers de grup, era una bona oportunitat per portar un equip jove i anar preparant les noves generacions. Tot i això, van començar els partits amb avantatge amb les victòries de Ricard Padreny i Àlex Mateu posant el 0 a 2 en el marcador. Dídac Jiménez portava avantatge en el seu partit d’un set que finalment no es va poder concretar en victòria 1 a 2 i l’equip bilbaí donava la volta a l’eliminatòria guanyant els seus partits dels nº 1 i 3 contra Estanis Jiménez i Dani Gasquez. Necessitàvem els 2 dobles per poder capgirar l’eliminatòria , que al final no es va produïr. Resultat final 5 a 2 però amb molt bones sensacions de futur. Destacar el tracte rebut pel Real Club Jolaseta en les seves magnífiques instal·lacions.

En canvi, l’Equip femení es jugava el tot o res després de l’ajustada derrota de Cartagena. L’Equip capitanejat en aquesta ocasió per en Tommy, s’enfrontava igual que els nois a un equip bilbaí, el CT Fadura. Han començat bé les coses posant un 2 a 0 a l’eliminatòria gràcies a les victòries de Marina Gil 60 61 i de Marta Sarrasí 62 61. Entraven en joc Laia Martí com a nº 1 fent un bon partit però caient en un resultat ajustat 46 26 i Elena Gaspar que després d’un llarg partit s’enduia la victòria per 67 62 76 i posava el 3 a 1 a l’eliminatòria. El dobles intranscendent deixava el resultat final en 3 a 2 a favor de les andreuenques.

D’aquesta manera a falta d’una jornada l’Equip femení depenia del resultat de l’ICUE de Cartagena per saber si aconsegueix l’ascens a 2A Divisió.

L’Equip Absolut masculí començarà a partir del 23 d’octubre la Fase d’ascens a 2a Divisió contra el Casino La Coruña jugant a domicili.