Presentat la 23a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació

La 23a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació es va presentar el 6 d’octubre al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. La Federació Catalana de Natació organitza aquesta competició juntament amb el CN Manresa, el CN Terrassa, el CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani, el CN L’Hospitalet i el Centre Natació Mataró amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

El Circuit Català de Trofeus de Natació està format per 7 Trofeus de participació individual. El Club Natació Sant Andreu organitza el Trofeu Alejandro López, que en l’edició de 2023 es disputarà el 18 i 19 de febrer a la Pere Serrat.

A l’acte de presentació també es van fer entrega dels premis del 22è Circuit Català de Trofeus. Es tractava de la primera vegada que la classificació era mixta, així que la Lidón Muñoz, primera dona de la taula, va ser guardonada com a subcampiona de la competició.

El CN Sant Andreu va ser el Club amb més premiats. La classificació s’estableix segons la taula de les millors 25 marques segons Taula FINA i, d’aquestes 25, 9 van ser del Club! Enhorabona, Lidón Muñoz, Albert Escrits, Alberto Hernández, Júlia Pujadas, Raúl Santiago, Marta González, África Zamorano, Lluís Escrits i Clàudia Espinosa!