Ballart: “Estem construint un projecte apassionant”

IMG_0844
Javier Aznar, Daniel Ballart, Àngel Bernet i Jaume Perna

El Club Natació Sant Andreu ha presentat a Daniel Ballart com a nou entrenador de l’equip de waterpolo masculí. El tècnic té previst liderar l’equip durant almenys 3 temporades.

 

Daniel Ballart és el nou entrenador de l’equip de waterpolo masculí; així ho ha comunicat avui el Club Natació Sant Andreu a la presentació oficial del tècnic. Ballart assumirà el càrrec durant almenys tres anys, “el mínim per construir un gran projecte” segons ha afirmat Javier Aznar, responsable de la secció de waterpolo de l’entitat andreuenca.

Ballart s’ha referit constantment a “l’ambició i les ganes que té”, però sobretot ha recalcat l’alegria que sent per seguir formant part, en un escaló més, del cos tècnic del Club Natació Sant Andreu: “Seguir treballant amb el Javi, en aquest Club que tant m’ha donat i al costat de la meva gent (entre ells les jugadores que he portat fins ara) és un plaer”

D’altra banda Ballart s’ha mostrat prudent alhora de definir objectius, però apassionat: “Tinc moltes ganes. Vull somiar i vull fer-ho realitat. La il·lusió és imprescindible al waterpolo i jo en tinc molta”.

Tanmateix, han reconegut que és ara quan han de començar a treballar en l’equip. Aznar ha explicat en el punt que es troba el Club: “Ara, que ja sabem que el Dani portarà el waterpolo masculí absolut, haurem de definir els altres llocs de treball i els jugadors que formaran els equips”. Els dos tècnics han recalcat que “estan treballant en clau de futur”.

Àngel Bernet, president del club andreuenc, ha fet referència a la feina que ha realitzat Ballart  amb les categories fins enguany: “El Dani ha demostrat la seva qualitat a la casa  durant aquests dos anys. Està clar que és un gran professional i per això celebrem la seva nova posició”.

Deixa un comentari