Aszende impulsa el waterpolo del Club Natació Sant Andreu amb el seu patrocini

Ens plau anunciar que hem arribat a un acord de patrocini amb l’empresa Aszende, una companyia líder en mobilitat vertical amb més de 45 anys de recorregut en la indústria. Amb aquesta iniciativa, Aszende vol impulsar el waterpolo i demostrar la seva implicació amb el districte de Sant Andreu.

El patrocini d’Aszende no només es limitarà a la secció de waterpolo del Club, ja que també participaran en la Cursa de Sant Andreu com a Oficial Partner, apostant per l’esport com a eina per a la millora de la qualitat de vida de la gent del districte.

Les solucions integrals d’Aszende estan destinades a espais residencials, de pública concurrència o instal·lacions industrials. Dissenyen, fabriquen, instal·len i mantenen els seus propis ascensors, escales, productes d’accessibilitat i portes automàtiques.

Així doncs, volem agrair a Aszende la seva confiança en el nostre Club i esperem que aquesta col·laboració sigui fructífera per a ambdues parts i junts impulsem la pràctica del waterpolo i esportiva en general al Club.