Aprenentatge i éxit a Marsella

IMG-20150523-WA0002Divendres els waterpolistes del 2004 posaven rumb cap a Marsella amb la intenció de realitzar un stage amb l’equip local i diumenge participar en un torneig.

Marsella és l’equip de referència a França. Llueix-ne unes  magnifiques instal·lacions i a la localitat es treballar amb molta dedicació  la pedrera. D’aquesta manera l’equip s’ esta consolidant a nivell europeu a les competicions que participa.

Per molts dels alevins del Club Natació Sant Andreu era la primera vegada que sortien a jugar fora de Catalunya i això es percebia… molt il·lusionats, amb moltes ganes de descobrir nous clubs i amb ganes d estar tots junts fem grup.

Així doncs, els nostres tenien l’oportunitat d’aprendre, de seguir creixent i gaudint  del waterpolo.

Divendres i dissabte van entrenar amb els jugadors de Marsella (2 hores divendres y 4 hores dissabte). Van ser entrenament molt intensos, de molta qualitat, molt profitosos, amb un gran ritme de joc on van demostrar una línea ascendent en el joc  i on  cada vegada els jugadors estan mes assentats a la categoria i s’ atreveixen a fer coses noves.

 

IMG-20150523-WA0005Diumenge van fer un torneig amb 10 equips francesos a les instal·lacions de Club Natació Marsella. El sistema de competició era 10 equips distribuïts en 2 grups de 5 equips.  Els equips englobats en el grup van disputar una lliga tots contra tots. Els dos primers classificats de cada grup jugarien per les medalles.

La primera fase del Campionat va ser molt bona. 4 partits jugats i 4 victòries. Primera fase superada amb nota. Van quedar primers de grups. Una defensa molt solida i un atac amb molts recursos van ser les claus d aquestes victòries.

CNSA 6- MARSELLA 0

CNSA 11 – RHONE 0

CNSA 12  – SIX FOURS 3

CNSA 7 – SETE 3

Ara els tocava jugar les semifinals. Els andreuencs van fer un bon partit davant del Pays d’Aix. Van lluitar fins al final per els francesos es van dur la victòria gràcies a una defensa molt contundent

CNSA  3 – Pays d Aux M 5

Per tant, lluitarien pel tercer i quart lloc:

Els nostres volien marxar amb la 3 posició. Així que va començar el partit amb les dues primeres jugades, dues genialitats  i van posar el marcador 2 – 0. El Sete no es rendeix i continua lluitant. Retalla les diferencia abans d’acabar la primera part del partit.  Canvi de camp i els francesos augmenten el ritme però els nostres no s’arrosen. Fan un pas endavant i tornem a veure porta amb una acció de contraatac. El Sete des de la boia retalla les diferencies 3-2. Aquí es produeix el punt d’inflexió. Els nostres saben que queda poc per acabar i tornen a augmentar el ritme de joc aquesta vegada els francesos, esgotats, no aguanten i els andreuencs fan un parcial de 3-0 deixant el definitiu 6-2 al marcador.

CNSA 6 – SETE 2

El campió del torneig va ser e Marsella que va derrotar 12 a 1 al Pays d ‘Aix.

 

Jugadors convocats:

Gabriel Cella, Alex Maroto, Miriam Cuchi, Marc Frigola, Georgina Bellido, Marcel Bastida,Thais Hernandez, Isaac Antolin, Neil koku, Andres Almeida y Mariona Ros.

 

Oscar Molina

Entrenador de l’equip aleví de waterpolo

Deixa un comentari