Masters: els nedadors imperables!

Durant tot el dia hem pogut veure una natació molt especialIMG_0704 a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu.Ha estat el Campionat de Catalunya màster que se celebrat entre les corxeres de la Piscina Pere Serrat. Els nostres han demostrat la seva millor cara però el més ressaltat de la jornada ha estat l’actuació de Laura Roca, la gran estrella del Club Natació Terrassa.

L’egarenca ha disputat la prova dels 200 lliures en la que ha sorprès amb un espectacular 2’10’’16 quan l’anterior record estava en 2’10’’77. La natació màster no para de créixer i el Club Natació Sant Andreu te el privilegi de viure-ho a casa.

Els locals Jordi Martinez Quintanilla i Frances Marquez s’han proclamat campions de Catalunya en 50 i 300 braça i 50 esquena respectivament. Els veterans Roser Cuevas i Josep Farré també han estat entre els medallististes igual que tots els equips de relleus.

Demà continua i finalitza la competició. Podrem fer una valoració analítica dels andreuencs i, a la vegada, sorprendre’ns amb més emocions.

Deixa un comentari