Àfrica Zamorano es vesteix de bronze

IMG-20150825-WA0000La nedadora del Club Natació Sant Andreu, Àfrica Zamorano, ha tornat a fer història. Ha estat en una ocasió especial i d’alt nivell internacional: el Campionat del Món Júnior de Natació que s’està celebrant a Singapur. L’andreuenca ha assolit la tercera posició als 400 estils amb un magnífic temps de 4:40.15. Només ha estat superada per dues angleses: Rosie Rudin (4:39.01) i Georigia Coates (4:39.94).

Zamorano ha traçat el tram de papallona en 1:04.46, igual que la majoria de nedadores de la sèrie. A l’arribada de l’esquena ha destacat per sobre les rivals fins situar-se segona a la meitat de la prova. L’andreuenca ha aguantat bé el tram de braça, consolidant la segona posició, només superada per Rudin. Però al darrer parcial Coates ha esprintat fins guanyar la plata.

Els 4:40.15 de Zamorano demostren el seu talent, el seu treball i la seva progressió. La nedadora de Jordi Jou ha hagut d’entrenar dur durant el mes d’agost però la feina feta ha tingut la seva recomença. Tanmateix, encara té dues possibilitats més per lluir-se: els 200 esquena i els 200 estils.

IMG_6217D’altra banda, uns minuts més tard de la medalla, el quartet femení espanyol s’ha tirat a l’aigua per disputar el 4×200 lliures. Marta Cano, Laura Rodríguez, Elisa Sánchez i Àfrica Zamorano només han pogut ser vuitenes amb un temps de 8:11.18.

Demà l’Àfrica podrà gaudir d’una merescuda jornada de descans i recuperació. A partir d’ara es mentalitzarà pel dijous doncs disputarà una de les seves millors proves, els 200 esquena. Segur que torna a sorprendre’ns!

 

 

Deixa un comentari