ACABANT LA TEMPORADA DELS MÀSTERS

LirolaCusso_CNSA_035 copyCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 25

CN SABADELL 8 – CN SANT ANDREU 8

El Sant Andreu espera ansiosament que acabi la temporada i deixar enrere una segona volta digna d’estudis paranormals. Avui s’ha deixat dos punts a Sabadell en un partit que tenia absolutament controlat i que s’ha acabat empatant de forma inexplicable.

El partit ha començat sense complicacions. El Sabadell oferia poques variants atacants i els nostres controlaven la situació amb Guiral marcant a la boia i mirant de sortir a la contra. En atac, certament, no s’oferien massa prestacions, però el xut s’ha intentat tres o quatre cops abans que un contraatac marca de la casa, Llordella atura i Guiral marxa sol, acabés amb el 0-1. Poc després, una jugada de superioritat ha servit perquè Llano marqués el 0-2 i marqués el ritme de tantejador, per bé que el Sabadell ha pogut marcar l’1-2 abans del primer descans.

El segon temps ha significat el retorn a l’equip de Freddy López, un vell conegut que ha redebutat després d’uns quants anys d’absència. Precisament una assistència d’ell a la boia ha acabat amb un cullerot de Núñez que ha entrat com una bala: 1-3. Amb una bona vaselina el Sabadell s’ha tornat a aproximar fent el 2-3, però abans de la mitja part Guiral s’ha fabricat una falta fora de cinc metres que ell mateix ha transformat de xut directe en el 2-4.

El tercer temps ha semblat que era el definitiu. Tants cops s’ha perdut el control del partit en aquest període durant l’any que avui semblava impossible que això pogués passar. Guiral ha marcat el 2-5 de contraatac. El boia local ha aprofitat un rebuig de Llordella per fer el 3-5, però poc després el Sant Andreu marxava amb autoritat: primer Guiral marcava en una nova falta directa (3-6) i després Nuñez amb un duríssim cacau al llarg també ho feia (3-7).

Només calia, doncs, mantenir el control del partit i mirar d’augmentar l’avantatge en la mesura del possible. Doncs no. La catàstrofe s’ha consumat en només una part. El 4-7 ha arribat de seguida, però també el 4-8 que ha fet de nou Núñez. I a partir d’aquí, l’inexplicable. El Sant Andreu ha perdut la concentració, hi ha hagut picabaralles evitables i el Sabadell ha tret partit de la situació, marcant tres gols seguits, penal inclòs. A un minut del final el marcador era 7-8, i la incertesa sobre el temps que quedava, jugant sense marcador electrònic, ha obligat l’equip a especular, amb una pèrdua de pilota no exempta de polèmica. Sobre el xiulet final el Sabadell ha fet el 8-8 i ha evitat que el Sant Andreu es retrobés amb la victòria després de cinc jornades sense guanyar, que ara ja en són sis.

Dijous vinent es jugarà el darrer partit de l’any , rebent a casa el Martorell, última oportunitat d’acabar la temporada amb millors sensacions.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Óscar Llano, Cristian Núñez, Sergio Martínez, Marc Cruz, Arnau Olmos, Juanjo García, Guillem Bonamusa, Freddy López, Leo Senosiain, Marcos Guzmán, JJ Aymerich.