El CNSA a primera línia a l’Open

WhatsApp Image 2018-04-12 at 10.16.13Els nedadors i nedadores dels equips júnior i absolut del Club Natació Sant Andreu han tornat a demostrar el talent i l’esforç invertit en una competició d’alt nivell nacional. Enguany ha estat al Campionat d’Espanya celebrat a Màlaga, on els esportistes de l’Oriol Plans i del Jordi Jou han fet un pas més en la seva trajectòria esportiva.

Durant els cinc dies de competició hi ha hagut 49 representacions andreuenques a les finals de l’Open i els nedadors han assolit 37 millors marques personals, uns números que reflecteixen la progressió del CNSA. A part han pujat dotze vegades al podi, nou de les quals per penjar-se ors.

Pel que fa als objectius internacionals, la Jèssica Vall va aconseguir la mínima pel Campionat d’Europa a Glasgow en 100 i 200 braça, i l’Àfrica Zamorano en 200 esquena batent el rècord del Campionat. La Lidon Muñoz va batre el Rècord d’Espanya en 50 i 100 lliures rosant la mínima en ambdues proves i Vall va batre també el rècord nacional en 50 braça. A part molts nedadors van estar entre els millors del país el qual deixa entreveure la possibilitat de participar en els Jocs del Mediterrani que se celebraran a Tarragona aquest estiu.

El campionat, sense dubte, ha estat un èxit però els ambiciosos esportistes no s’aturen i ja estan preparant la temporada d’estiu per atrapar més objectius.

Seguim endavant!
______________________________________________

La nedadora Lidon Muñoz ha batut el rècord d’Espanya en 50 lliures amb 25.21 a la semifinal del Campionat d’Espanya a la quarta jornada de l’Open d’Espanya, i s’ha quedat a tretze centèssimes de la mínima de l’Europeu. Amb aquesta actuació, reafirma el seu excel·lent estat de forma en la velocitat!

Demà últim dia de campionat a Màlaga. A tope CNSA!

__________________________________________________

 

30441386_1707924552606152_1925588719612461056_nDurant la segona jornada del Campionat d’Espanya open de primavera, molts nedadors i nedadores del CN Sant Andreu han competit en semifinals i finals, un mèrit que s’ha hagut de treballar molt i, sobretot, lluitar durant la prova. Tanmateix, les dues nedadores destacades de la jornada han estat Àfrica Zamorano i Jessica Vall, qui s’han classificat pel Campionat d’Europa. Les dues esportistes han aconseguit el bitllet a Glasgow en la mateixa jornada, nedant per sota la mínima exigida per la Real Federació Espanyola de Natació. Zamorano ho ha aconseguit a la final de 200 esquena en la qual, a part de proclamar-se campiona, ha batut el rècord del campionat amb 2:09.61. Vall, en canvi, ha nedat per sota la mínima a la sèrie de semifinals del 200 braça: Amb 2:24.81 ja s’assegura la plaça i es classifica en primer lloc a la final.

Avui tercera jornada i amb més ganes que mai. Amunt Sant Andreu!

__________________________________________________________

Durant la primera jornada del Campionat d’Espanya Open s’han viscut moltes emocions entre els nedadors del Club Natació Sant Andreu. A part d’una sensació generalitzada de què tot l’equip està fent un pas endavant a escala competitiva i assolint el30261323_1706459612752646_2099552358437486592_ns reptes plantejats, dues nedadores han fet història en un sol dia de competició: a la primera prova del campionat, l’eliminatòria dels 50 braça, la Jèssica Vall ha batut el rècord d’Espanya amb 31.10 (anterior 31.14) i unes hores més tard, ja a la tarda, la Lidon Muñoz ha batut el rècord d’Espanya en 100 lliures amb 54.48 (anterior 54.85). Elles i l’Africa Zamorano s’han quedat a les portes de nedar per sota la mínima exigida per disputar l’Europeu de Glasgow, però encara queden quatre dies de campionat i un ventall de possibilitats del tot esperançador.
Amunt Sant Andreu!

___________________________________________________

ATE_0716Els nedadors i nedadores dels equips júnior i absolut viatgen demà a Màlaga, on se celebrarà el Campionat d’Espanya Open. Un total de trenta esportistes andreuencs han preparat la cita més important de la temporada amb ambició i motivació per aconseguir les fites més importants: alguns lluitaran per classificar-se pel campionat d’Europa a Glasgow, altres buscaran estar als Jocs del Mediterrani o al Campionat d’Europa Júnior a Helsinki, i altres cercaran les medalles i/o les finals. Sigui quin sigui l’objectiu, tots i cada un dels nedadors de Jordi Jou es deixaran la pell al Centre Aquàtic de Màlaga del 7 a l’11 d’abril.

A per totes!

#SomSantAndreu