A per la Copa!

absolut-mascuíAvui comença el repte més important de la temporada de l’equip de waterpolo masculí. La XXX Copa del Rei aterra a les instal·lacions del CN Sabadell a les 15.30h d’aquest emocionant divendres. El primer matx el disputaran els jugadors del Club Natació Sant Andreu contra el C.N. Barcelona: un derbi vibrant en el que els dos equips lluitaran pel mateix objectiu: la classificació a semifinals.

El resultat, segons el context d’aquesta temporada, és totalment imprevisible ja que els dos partits disputats han estat resolts al darrer minut. A l’anada de la lliga a la divisió d’honor, el CNB es va imposar a la Pere Serrat amb un ajustat 9-10, el mateix que es va produir a la tornada a la Nova Escullera, a favor dels andreuencs.

Qui s’endugué el triomf, s’enfrontarà amb el guanyador entre el CN Mataró i el madrileny Real Canoe. Una semifinal que se celebrarà el dissabte a les 12 del migdia. I, si els de Xavier Julià arriben a la darrera fase, competiran amb l’altre finalista per aixecar aquesta copa tant especial.

Endavant!

Deixa un comentari