A per la Copa!

IMG_7435L’equip de waterpolo femení del CN Sant Andreu està a punt de viure un dels moments més esperats de la temporada: La Copa de la Reina. Les jugadores dirigides per Javier Aznar disputaran aquesta competició d’escala nacional a les instal·lacions del C.N. Sabadell.

Les jugadores andreuenques es toparan a quarts de final amb WP Dos Hermanas a les vuit del vespre d’aquest divendres. Les sevillanes estan classificades actualment en novena posició de la lliga regular; per tant les barcelonines tenen optimistes possibilitats de passar a la següent fase. Javi Aznar, el tècnic andreuenc,  ha exposat com plantegen el debut: “Intentarem jugar el millor possible a quarts. Ser eficaces i començar fent una bona actuació”.

Si les expectatives es complissin, l’esquadra del CN Sant Andreu dissabte disputaria la semifinal (13.30h) contra les locals (si aquestes superen al CE Mediterrani). El matx el preparen amb detall i molta motivació. Així ho ha explicat Aznar: “L’objectiu és extreure el màxim de les nostres qualitats per tal de ser eficients en atac, amb una defensa consolidada”. Cal recordar que el darrer partit entre aquestes dues potències va ser absolutament sorprenent desenllaçant amb un gol de mes a favor de les vallesanes.

Aznar, d’altra banda, ha mostrat com viu tot l’equip el torneig: “Veure que els nois han arribat a la gran final comporta que nosaltres tinguem més força per classificar-nos. A part, la Copa ens encanta. És un Campionat molt emocionant que t’empenta a oferir la millor versió.”

El favorit del quadre oposat és el CN Mataró, qui té tots els punts a favor per classificar-se a la final, un equip que l’any passat va caure als Play-Off davant del CN Sant Andreu però que se situa en segon lloc a la lliga regular mentre que les d’Aznar es mantenen terceres. La final tindrà lloc a les 13.50 i serà retransmesa per Teledeporte.

Així doncs, la XX edició de la Copa de la Reina aterra carregada d’emoció. Les jugadores del Club Natació Sant Andreu estan preparades per l’ocasió. A partir de demà, comença la guerra esportiva més esperada!

 

.

Deixa un comentari