Victòria clara a quarts!

IMG_9933L’esquadra de Javier Aznar ha lluit un resultat esplèndid en el debut de la XX Copa de la Reina, celebrada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. Les andreuenques s’han imposat al CW Dos Hermanas amb un clar (17-6). Les barcelonines no han deixat opcions a les sevillanes, ja que han estat dures en atac des de l’inici.

En aquest encontre han estat totes les components del col·lectiu del Club Natació Sant Andreu qui han brillat a la Carles Ibars. Han estat coordinades i cohesionades, sota les indicacions d’Aznar i Ballart. Han arribat al descans amb un contundent (7-2). A la represa, les campiones han realitzat accions més tranquil·les. Tanmateix no han deixat de golejar a pesar que ja tenien el matx dominat.

Javier Aznar, el tècnic andreuenc, ha explicat com s’ha sentit l’equip: “Les jugadores han obtingut bones sensacions en el debut, que era el més important. A part s’han sentit còmodes i han pogut participar totes. Hem jugat bé i aquest era l’objectiu”. I les sensacions de cara a demà són semblants, segons Aznar: “A la semifinal podrem aprendre, podrem sumar i, perquè no guanyar? Estic segur que farem un gran partit. Donarem molta guerra”

A les 13.30h el CN Sant Andreu es jugarà la classificació a la final d’aquesta XX Copa de la Reina amb el CN Sabadell. A les 12h el CN Mataró s’enfrontarà al CN Rubí. Aquests quatre grans equips són els millors de la lliga regularde la divisió d’honor espanyola. Tots ells demà comparteixen un objectiu: la gran final.

Deixa un comentari