A pels europeus!

web_camp_euro_natacioLa Jessica Vall, l’Africa Zamorano i la Marta González volaran diumenge a la capital britànica per disputar el Campionat d’Europa de Natació, que inicia dilluns. Les tres nedadores participaran a les seves millors proves amb la ment fixada en batre els millors registres, tot i que cada una d’elles cerca un objectiu molt concret.

Jessica Vall disputarà els 50 i 200 braça durant els darrers dies de campionat ja que la nedadora es troba en plena preparació pels Jocs Olímpics i els entrenaments són cabdals en aquesta època de l’any. Donat la llargada de la competició europea, Vall afrontarà l’últim tram amb la prova de velocitat i el doble hectòmetre.

El mateix succeeix amb Àfrica Zamorano, qui només competirà els primers dies. La jove nascuda al 1998 afronta els 200 esquena, especialitat en la qual ja ha assolit la mínima olímpica, i els 200 estils, la prova en la que intentarà rebaixar-la per disputar-la a Rio de Janeiro.

Marta Gonzàlez, en canvi, s’ha preparat a consciencia el repte internacional per estar en les millors condicions. Gonzalez perseguirà el somni olímpic  als 100 lliures i participarà al relleu de 4×100 lliures.

Les tres esportistes aniran acompanyades del tècnic andreuenc Jordi Jou i la delegació espanyola. D’altra banda tot el campionat, tant les eliminatòries com les finals, seran retransmeses per Teledeporte.

A continuació es detallen els horaris:

  • Eliminatòries: 10h (Hora local 11h)
  • Finals: 18h (hora local 19h)

 

  • Dilluns 16: Marta González 4×100 lliures i Àfrica Zamorano 200 esquena
  • Dimarts 17:  Marta González 100 lliures
  • Dimecres 18: Àfrica Zamorano 200 estils
  • Dijous 19: Jessica Vall 200 braça
  • Dissabte 21: Jessica Vall 50 braça

*En el cas de que es classifiquin a les semifinals, es disputa el mateix dia a la sessió de tarda. Si es classifiquen a finals, es disputaran el dia següent a la sessió de tarda.

 

 

Deixa un comentari