Les jugadores de waterpolo, sense final al Play Off

IMG_0488Les jugadores de l’equip de waterpolo femení han finalitzat oficialment avui la temporada esportiva, després de perdre al partit de tornada de la semifinal del play off contra el CN Mataró (12-3)
Les de Javi Aznar han afrontat el matx amb mentalitat guanyadora però això no els ha servit per fer front a la capacitat mataronina, un col·lectiu que està vivint el moment més dolç de la seva història.
Així doncs, el Club Natació Sant Andreu s’ha vist a les portes de la final del play off, amb jugadores joveníssimes que ho han intentat, però davant l’experiència d’un rival més consolidat. La temporada que ve les nostres estaran més preparades. Aquest any de transició els ha servit d’empenta per a curt termini ser invencibles.

Aquesta temporada es pot resumir com un conjunt de victòries i de derrotes per aprendre. Tot el succeït ha estat viscut amb la intenció de ser analitzat per aprendre i millorar a les temporades vinents. És un equip molt jove. Molt per aprendre, molt per viure. Elles tenen la voluntat i la capacitat. El que ve… serà entusiasmant!

Deixa un comentari