Jessica Vall rebaixa la mínima olímpica

IMG_0201La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha nedat per sota el temps mínim exigit per volar a Rio de Janeiro. Ha estat a la prova dels 100 braça, traçada en 1:07.40, a les eliminatòries del Campionat d’Espanya.

Jessica Vall ha estat la primera nedadora en guanyar-se el bitllet a Río de Janeiro, després de rebaixar la mínima exigida per la Real Federación Española de Natación en 100 braça (1:07.53). L’andreuenca ho ha aconseguit quan ha aturat el cronòmetre en 1:07.40 a les eliminatòries del Campionat d’Espanya Open de Primavera, celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. Vall disputarà la final aquesta tarda, a les 17.50h i cercarà rebaixar encara més aquest registre, molt a molt del seu propi rècord d’Espanya (1:06.81).

Àfrica Zamorano ha estat una altra de les destacades de la primera jornada matinal del nacional ja que s’ha classificat en segona posició als 200 esquena (2:11.54). A la mateixa prova Jan Giralt ha realitzat una meritòria actuació finalitzant tercer amb 2:03.01. Karen Torrez i Marta Gonzàlez, les velocistes de l’entitat andreuenca, també participaran a la final amb un temps classificatori de 26.22 i 26.29 respectivament. I Judit Navarro nedarà la darrera sèrie dels 800 lliures, que es realitza en un format de contrarellotge.

Les piscines Carles Ibars viuran avui la primera jornada de “traials olímpics” on molts buscaran la plaça pels Jocs, per l’Europeu absolut o per l’Europeu Júnior. La jornada serà retransmesa per Teledeporte i Esport 3 a partir de les 17.30h.

Deixa un comentari