Cop inesperat pels màsters

LEN European Water Polo Championships 2016CW CAN DRAGÓ 10 – CN SANT ANDREU 5
CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 26

Històrica derrota del Sant Andreu a la Trinitat Vella contra el Can Dragó, el cuer de la taula i que avui ha aconseguit la primera victòria de la temporada. L’equip no ha après la lliçó del partit de la primera volta, en què la victòria per 4-3 ja va ser un avís que no va servir per a res. El Sant Andreu ha jugat sense la majoria de jugadors resolutius i els que s’han tirat a l’aigua ho han fet sense convicció i pensant que la victòria, com sempre fins ara, cauria de la seva banda sense gaire esforç.
La primera part ha estat la que millor defineix el partit. 3-0 i només un equip a l’aigua. La represa ha servit per fer més gran el forat. Després del 4-0 Peña ha fet el 4-1, però s’ha arribat al descans amb 6-1 i el presagi d’una catàstrofe inevitable. Quan l’equip ha volgut reaccionar ha estat massa tard, i la millor actitud s’ha vist compensada pel desencert. Martínez ha fet el 6-2 en home de més però de seguida ha arribat el 7-2 i el 8-2. Peña ha fet el 8-3 abans del final de la part. Envalentits pel resultat i pel devenir del partit, els locals s’han vsit capaços de tancar el seu triomf i ho han fet davant de la impotència andreuenca. Peña ha fet el 8-4 però la resposta ha estat un xut llunyà pel 9-4. I quan Olmos ha fet el 9-5, una vaselina ha deixat el marcador en 10-5.
Amb aquesta derrota queda en no res la gran feina que estava fent l’equip en les darreres setmanes, amb victòries de mèrit i el cinquè lloc com a objectiu. El proper dijous el Sant Andreu rebrà l’Atlètic-Barceloneta, equip instal.lat a la zona baixa. Una bona ocasió per comprovar si això ha estat simplement un accident, per bé que memorable, o si l’equip segueix sense entendre que contra els equips menors ningú no regala res.
Alineació: Marcos Guzmán, Arnau Olmos, Ginés Alonso, Oscar Llano, Sergio Martínez, David Peña, Marc Cruz, Emma Campos, Guillem Bonamusa, Cristian Núñez, Oscar Ballesteros, José María Ballesteros i JJ Aymerich.