Canet de Rosselló, preparat!

Sin títuloLa segona etapa del circuit Mare Nostrum està a punt de començar a Canet de Rosselló, després d’haver finalitzat la primera, a Mònaco. Els nedadors que disputen tot el circuit ja estan situats al sud de França per competir demà i demà passat a les magnífiques instal·lacions del CN Canet 66.

Una dotzena de nedadors andreuencs han viatjat aquest matí fins a terres franceses per disputar aquesta segona fase. L’Africa Zamorano, la Jessica Vall, el Jan Giralt, l’Atlas Guerrero, la Judit Navarro, la Karen Torrez, el Marc Calzada, el Marc Ponce, la Marta Gonzalez, la Nekane Martinez i la Sandra Garcia són l’excel·lent representació del Club Natació Sant Andreu. L’equip de Jordi Jou i Anna Duran es tiraran a l’aigua diverses vegades amb l’objectiu de disputar proves variades i diferents que sumin qualitat als entrenaments realitzats fins ara.

El cap de setmana, però, aquests esportistes (i molts d’altres del CNSA) es tiraran a la piscina Pere Serrat amb objectius més definits: participaran en menys proves i, per tant, podran cercar millors sensacions i lluitar per resultats més exigents.

Demà a les 9 del matí comença la festa. Molta sort a tots i a totes!

Deixa un comentari