Torna el Trofeu Lluís Giralt a la Pere Serrat

Aquest dimarts hem celebrarem a la Pere Serrat la setena edició del Trofeu Lluís Giralt. Com és habitual, hi participen tres clubs: el Club Natació Sant Andreu, el Club Natació Rubí i el Club Natació Terrassa en categoria aleví i infantil, tant masculí com femení.

El Club Natació Terrassa s’ha imposat a la categoria infantil masculina guanyant els dos partits disputats. La classificació final ha estat la següent:

1r- CN Terrassa

2n- CN Rubí

3r- CN Sant Andreu

Pel que fa a la categoria Infantil femenina, les jugadores del Club Natació Sant Andreu van aconseguir la segona plaça. El Club Natació Terrassa va tornar a proclamar-se campió per davant del CN Sant Andreu i el CN Rubí.

2n – CN Sant Andreu

3r- CN Rubí

Pel que fa a l’Aleví Masculí, el CN Sant Andreu va imposar-se en els dos partits guanyant 9 – 6 contra el CN Terrassa i 4 – 8 contra el CN Rubí. El CN Terrassa va aconseguir la segona plaça i el CN Rubí, la tercera.

1r – CN Sant Andreu

2n – CN Terrassa

3r – CN Rubí

Finalment, respecte a les alevines, el CN Sant Andreu es va imposar per 10 – 3 al CN Terrassa, 1 – 11 al CN Rubí i es van proclamar campiones de la categoria per davant del CN Terrassa i del CN Rubí respectivament.

Quina il·lusió tornar a veure la Pere Serrat plena del waterpolo base, la gran passió del Lluís. Gràcies al CN Terrassa i al CN Rubí per la seva participació i a la família del Lluís per la seva implicació en aquest torneig tan especial. Ens veiem l’any vinent!