NORMATIVA

INSCRIPCIONS

  • La inscripció és obligatòria, i estarà oberta a partir del dia dilluns 15 d’octubre fins dilluns 5 de desembre, o fins que s’assoleixin els 1.500 inscrits. Es farà exclusivament per internet mitjançant la pàgina web: championchip.cat o www.cnsantandreu.com
  • Els inscrits abans del 14 de novembre podran reservar la talla de la seva samarreta en el moment de fer la inscripció.
  • L’organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d’aquesta data per raons organitzatives, així com a fer una reserva de places. Una inscripció només és vàlida quan el participant emplena el cupó i efectua el pagament a través de la pàgina web.
  • L’organització no es fa responsable de qualsevol problema tècnic, de maquinari o programari, de connexió, de transmissió de dades o qualsevol altre error o disfunció que eviti la correcta recepció del formulari omplert o del justificant de pagament de la quota d’inscripció. La persona inscrita haurà de presentar el resguard de la seva inscripció (en el mòbil o en paper) juntament amb el DNI, en el moment de retirar el seu dorsal. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, cal el comprovant més la fotocòpia del DNI o passaport d’aquesta persona.
  • Per qualsevol dubte o aclariment podreu contactar amb: cursa@cnsantandreu.com

EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ és de 10.00€ per a corredors inscrits amb xip propi ChampionChip i del 12.00€ amb xip de lloguer. El preu inclou: bossa del corredor, samarreta tècnica, servei de guarda-roba, accés als vestuaris, dutxes i entrada gratuïta al restaurant i jardins del Club fins a les 13h.

INSCRIPCIÓ CURSES INFANTILS: El preu de la inscripció per als nens i nenes menors de 12 anys que participin a les curses infantils serà de 4.00€. La inscripció és obligatòria i s’ha de fer mitjançant la pàgina web www.championchip.cat o www.cnsantandreu.com/cursa.

 

 

RECOLLIDA DE DORSAL I XIP – FIRA DEL CORREDOR

La recollida del dorsal, del xip i de la bossa d’obsequis es durà a terme a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu (Rambla de Fabra i Puig 47):

  • Dimarts 4 de desembre de 16.00h a 20.00h.
  • Dimecres 5 de desembre de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.

El mateix dia de la cursa abans de les 8.00h.  (Exclusiu per als participants de fora de Barcelona. L’horari serà rigorosament inflexible i s’ ha d’ avisar a cursa@cnsantandreu.com).

Caldrà portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI. En el cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, cal el comprovant i la fotocòpia del DNI o passaport d’aquesta persona.
Tots el corredors han de lligar el seu xip personal als cordons de la sabatilla per aparèixer en la classificació oficial de la prova. Es d’ús es obligatori.

 

PREMIS

El lliurament dels trofeus tindrà lloc a la Rambla de Fabra i Puig, a les 09.40 hores, només de la categoria Sènior, Màster, i Veterans. Tindran premi els tres primers classificats de les següents categories, tant en categoria masculina com femenina.

Cursa de 5 km.

Categoria Sènior:             – 30 anys

Categoria Màster:            30 – 49 anys

Categoria Veterans:         + 50  anys

Tot participant ha de tenir complerts els anys el dia de la competició.

 

Curses infantils:

Tots/es els participants rebran una medalla commemorativa de l’acte al finalitzar la cursa.

 

SERVEIS AL CORREDOR

Marca personal i classificació:

Els participants de la cursa de cinc quilòmetres podran conèixer la seva marca personal entrant a la web del Club www.cnsantandreu.com/cursa o a www.championchip.cat. Diploma digital per a tots els inscrits amb xip.

 

El mateix dia de la cursa:

  • Guarda-roba de 08.00 a 11.30 hores
  • Vestidors i dutxes fins a les 12.00 hores
  • A l’arribada: avituallament d’aigua i fruita
  • Assistència sanitària a tot el circuit (Creu Roja de Barcelona)

 

REGLAMENT DE LA CURSA

  1. La 40ena Cursa de Sant Andreu se celebrarà dijous 6 de desembre de 2018.
  2. Podran participar en aquesta prova totes les persones que ho desitgin, sempre que estiguin correctament inscrites. L’edat mínima per participar a la cursa de cinc quilòmetres és de 14 anys (nascuts al 2004).
  3. La prova es disputarà en un recorregut de cinc quilòmetres. La sortida i la meta estaran localitzades a la Rambla de Fabra i Puig. Per les categories infantils la distància variarà en funció de l’edat.
  4. El temps màxim per completar el recorregut de la cursa de cinc quilòmetres serà d’una hora.
  5. Per participar a la cursa dels cinc quilòmetres és obligatori l’ús del xip. Si no es disposi de xip en propietat (xip groc), caldrà llogar un xip d’un sol ús.
  6. Un cop realitzada la inscripció, no se’n tornarà l’import si la no-participació de l’atleta es produeix per causes no imputables a l’organització.
  7. El període per inscriure’s acabarà en les dates establertes o quan s’assoleixin les 1.500 inscripcions.
  8. La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 5 km. Cada calaix està identificat amb un color. A cadascun d’ells només podran accedir-hi els corredors i corredores que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.
  9. Tot i haver arribat a la meta, l’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o es comprovi alguna irregularitat, serà desqualificat. L’organització, també, podrà desqualificar l’atleta que es mostri despectiu o incorrecte amb l’organització i/o amb la resta de participants.
  10. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la samarreta de forma que sigui visible.
  11. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
  12. Les categories són excloents, és a dir, una mateixa persona no pot ser premiada en dues categories
  13. El dorsal s’haurà de recollir els dies i horaris que estableixi l’organització.
  14. L’organització contractarà una assegurança obligatòria d’accidents esportius per a tots els participants a la cursa.
  15. Queda rigorosament prohibit escalfar davant la línia de sortida.
  16. Les reclamacions es faran per escrit quan s’hagi acabat la cursa, i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
  17. L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major.
  18. L’organització és reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per a la promoció de la mateixa.
  19. Les dades obtingudes de les inscripcions, inclos les adreçes electròniques, seguiran el tractament previst per la llei, sobre protecció de dades de caràcter personal.
  20. Els corredors assumiran els danys que es puguin causar a sí mateixos i a terceres persones, declinant els organitzadors tota mena de responsabilitats al respecte.
  1. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.