Bon cap de setmana de waterpolo! 

Els dos equips de waterpolo absoluts han competit a la Lliga Premaat: el masculí amb motiu de la segona jornada i el femení ha estrenat aquesta ambiciosa competició nacional.

Foto: Sergi Crespí
Foto: Sergi Crespí

Primer han jugat els nois a la instal·lació Can Llong, davant del CN Sabadell. L’equipàs del Dani Ballart ha aconseguit sumar un punt, ja que han empatat a 10 en un partit absolutament emocionant i d’un nivell extremadament alt pel punt tan inicial que es troben de la temporada.
Pel que fa a l’equip femení ha lluït un molt bon partit a casa del CN Terrassa. El col·lectiu andreuenc, dirigit per Javi Aznar, ha jugat amb ambició i bona actitud, una mentalitat que s’ha vist també reflectida en el resultat (7-18).

La setmana vinent tots dos equips disputaran una altra jornada de la divisió d’honor a la piscina Pere Serrat. Dissabte a les 17.30h el femení rebrà al CN Rubí, i a les 19.15h el masculí jugarà contra el Quadis CN Mataró.
Convidem a tots els socis, abonats, aficionats a la natació i al waterpolo a què vinguin a la Pere Serrat per veure en directe un dels millors espectacles de l’esport andreuenc.
Us hi esperem!