140 caminants a Montserrat!

Divendres passat els socis i abonats més aventurers del Club Natació Sant Andreu van pujar fins Montserrat. Com cada any la caminada va ser un èxit rotund però en cada ocasió es viuen experiències inoblidables.

En aquesta 34a edició, van assolir el cim 140 persones vestides de taronja. A les set en punt sortien de les instal·lacions del Fabra. Ho van fer sota els ànims de l’equip absolut de natació: tant els nedadors com l’entrenador. També van rebre el suport d’altres socis, nens i pares que acompanyaven el tret de sortida d’aquest centenar i mig d’herois.

Unes quinze hores aproximadament van trigar fins arribar però ho van aconseguir. Per aguantar la duresa de l’excursió, l’empresa Condis va regalar tot tipus de productes (plàtans, xocolata, galetes, cafè, aigua, etc) gràcies a Emilio Ondoño. Els excursionistes i tot el Club en general agraeix la seva generosa col·laboració. De la mateixa manera que va contribuir Meridiana Car. L’organització va oferir tres furgonetes durant tota la nit per fer més “fàcil” la ruta dels caminants.

Entre les dotze i dos quarts de dues van arribar els 140 excursionistes a les instal·lacions del Club. Amb un sentiment absolut de satisfacció van descansar durant tot el cap de setmana. Després d’una vintena d’hores d’aventura, els andreuencs ja han col·leccionat una edició més d’aquesta aventura tant especial. Felicitats!

Deixa un comentari