Katinka Hosszú i Chad le Clos: les estrelles del Gran Premi

DSC08589La roda de premsa del 36é Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona ha tingut lloc aquest migdia a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu. La presentació als mitjans de comunicació l’han dut a terme Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació,  Raimond Blasi, regidor de Sant Andreu i Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu.

Bertran ha senyalat que serà un test important pels nedadors ja que molts tenen la fita a Kazan on se celebrarà el Campionat del Món. Ha exposat que “competir a en un trofeu de tant nivell és beneficiós pels esportistes”. Bernet ha ressaltat les figures que nedaran entre les instal·lacions andreuenques i ha valorat positivament les possibilitats tant optimistes amb les que compten els nedadors i nedadores de la casa.

Juanmi Rando, una de les referències locals, nacionals i internacionals ha reiterat el gran i il·lusionant repte que suposa el gran premi: “Demà marxem a Canet per competir durant dos dies, després tornarem a Barcelona i tot seguit a Mònaco. L’objectiu és estar al màxim nivell a les tres competicions. Serà un bon test en el que els rivals correran molt. Haurem d’estar preparats”.

El Gran Premi Internacional es celebrarà els propers dies 10 i 11 de juny a la Piscina Pere Serrat. La hongaresa Katinka Hosszú està inscrita en vuit proves (200 i 400 estils,  100 i 200 esquena , 100, 200 i 400 lliures i 200 papallona). Podrem veure la seva capacitat de resistència i si és capaç de penjar-se els vuit ors corresponents.

La braça masculina serà un altre plat fort: Adam Peaty, actual record del món haurà de demostrar el seu actual estat de forma al costat d’estrelles com el sud-africà Cameron Van Der Burgh i els dos impecables japonesos: Koseki i Kitajima. La braça femenina també ens podrà sorprendre ja que nedarà entre les corxeres del Club Natació Sant Andreu l’actual recordista mundial del 200 braça Rikker Moller Peddersen. Altres noms com Chad Le Clos, Daya Seitó i Ranomi Kromowidjojo augmentaran el nivell d’aquesta 36a edició.

Melani Costa, subcampiona del món als 400 lliures, Duane da Rocha, campiona d’Europa als 200 esquena i Judith Ignacio, subcampiona d’Europa als 200 papallona participaran  en representació a l’equip nacional espanyol. I, les grans figures de la casa Juanmi Rando, Jessica Vall i Àfrica Zamorano rebran tota l’animació de la grada per lluitar colze a colze amb els seus rivals més competitius.

Veurem del que són capaços tots ells i 500 nedadors més durant els propers 10 i 11 de juny. El Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona ja és aquí una altra vegada per oferir la millor natació a la ciutat comtal. La prèvia insinua  que serà emocionant i interessant. El gran nivell està assegurat.

Deixa un comentari