Les cadets, novenes

IMG_9928 L’equip de waterpolo femení s’esperava molt més d’aquest campionat nacional. Les jugadores van marxar a Madrid amb la intenció de tornar amb una medalla entre les mans però la mala sort de l’inici les va conduir a la lluita per les darreres posicions.

Les noies de Dani Ballart van perdre el primer partir contra el C.N. Rubí  per nomes un gol (15-16) i dipositaven totes les esperances en el segon partit de la fase de grups. Era contra el A.R. Concepción, qui es va imposar a les andreuenques per també només un gol (8-9).

IMG_9999Ja estaven sentenciades però van seguir lluitant. A quarts de final, les del banyador blau van autosuperar-se imposant-se al Leioa I.T. per 13-9 tot i que la classificació ja estava gairebé fixada. Al darrer partit van voler buidar-se i treure tot el talent que s’havien guardat durant el campionat. Per això van sentenciar al C.D. wp Turia a l’encontre que conduïa al novè lloc. 9-21 va ser el darrer resultat de la temporada.
La novena posició no és ni de bon tros el que esperava aquest grup de campiones. La mala sort i una possible relaxació inicial ha passat massa factura. Ara, no obstant això, ja estan reflexionant per plantar cara la temporada següent. A vegades cal fer un pas enrere per fer-ne tres endavant.

Deixa un comentari