Seccions

dominoAls socis del CNSA els hi agrada molt jugar al dominó entre amics, i per això, moltes tardes juguen al Local Social o al jardí del Fabra. A part, se celebren dos campionats a l’any: a l’inici de temporada (setembre ) i per la festa Major (novembre).

Us podeu apuntar a Secretaria Social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous de quatre a vuit del vespre.

escacs En el Club hi ha una gran cultura del joc d'escacs, ja que des de fa molt anys els socis i les sòcies es reuniexen al jardí o a les sales socials per jugar-hi. Si us podeu voleu apuntar, adreceu-vos a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

petancaAquesta especialitat te una especial importancia ja que és una de les més representatives del Club. Cada diumenge molts socis (entre 20 i trenta) es reuneixen per jugar-hi i, a part, es fan diversos campionats socials, entre ells el campionat social de primavera, el campionat de la festa Major al desembre i la melé dels diumenges.

També fan unes melés especials:

  • La nadalenca: hi ha premis relacionat amb el Nadal per tots els participants
  • La melé del formatge: regalen aquest aliment als cinc primers classificats
  • La melé per parelles: s’ofereixen premis per les cinc primeres parelles.
  • Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.
tuteAquest joc de cartes és un dels més antics al Club i normalment hi juguen homes. En aquesta secció se celebren tres campionats: durant la Festa Major (al novembre), al març i el darrer al juny. Però els inscrits a les competicions son canviants, varien segons la gent que hi vulgui participar. Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

billarEl Fabra disposa d'una sala de billar absolutament reformada on els socis i les sòcies hi pode jugar.

Normalment es fan tres o quatre campionats a l’any dos de les quals son durant les vacances de Nadal i la festa Major.

Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

bridgeés un joc de cartes amb baralla anglesa consistent a guanyar o prendre cartes. S'hi juga amb quatre participants (dues parelles adversàries), on cadascú seu davant per davant del seu company, habitualment asseguts al voltant d'una taula, tot i que actualment es juga també en línia, en diferents portals d'Internet. El joc té dues etapes, la subhasta i el carteig, després del qual es comptabilitzen els punts. És famós al Club perqué hi juguen les dones, cada dimarts a la tarda. Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

botifarraEl joc de la botifarra és un joc de cartes, molt popular a Catalunya i al CNSA. És un joc per a quatre jugadors (en la modalitat normal), que van en parelles.

Al Fabra s'hi juguen temporades que inicien al setembre i finalitzen al juny, amb un campionat social tot i que mai s’oblida el campionat de la Festa Major.

Aquests jugadors no tenen un dia fixat per entrenar-se ja, per tant normalment varia organitzant-se entre ells.

Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

canastraLa Pilar Siaz és l’encarregada d’organitzar aquesta secció, la qual es du a terme cada dimecres. Però no s’obliden dels campionats ja que es disputa una competició de lliga al finalitzar la temporada, al juny. Tot i així, aquesta secció és tan familiar que els mateixos esportistes organitzen un dinar durant la temporada i alguna altre festa a les vacances de Nadal.

¡Fins l’actualitat ja son 80 integrants!

Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

sardanesAl CNSA hi ha una gran cultura de sardanes i desenes de socis i sòcies es reuneixen cada dimecres a les 19h per ballar. Però a part, se celebren balls de sardanes extraordinaris durant la festa major i alguna vegada ocasionalment per festes tradicionals com Sant Jordi.  
musEl mus és un joc de naipes àmpliament estès a Espanya i també molt jugat en alguns països d'Hispanoamèrica, com Argentina, Xile o Colòmbia, i en algunes regions del sud de França. Es tracta d'un joc amb més de 200 anys d'història i l'origen majorment acceptat estaria al País Basc, 2 encara que també hi ha versions que discuteixen aquest origen. Per al mus s'utilitza la baralla espanyola i normalment ho juguen a quatre persones agrupades en dues parelles. Les regles poden variar però cada mà sempre consistirà de les jugades anomenades "llances". Al CNSA es fan dos campionats socials: un d’ells comença al setembre i l’altre a la primavera. Tot i així,el campionat de la festa Major és el més important, al mes de novembre.

Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.