Ajustada derrota dels màsters

LirolaCusso_CNSA_035 copyCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 23
CN POBLE NOU 5 – CN SANT ANDREU 4

El Sant Andreu màster no aconsegueix retrobar el camí de la victòria. Avui semblava el dia propici per fer-ho, en la seva visita a la piscina de La Mina per jugar contra el Poble Nou, però les coses no han sortit com s’esperava i l’equip ha sumat la seva quarta derrota consecutiva.
Es pot apel·lar a les baixes per justificar el resultat, però el cert és que el Sant Andreu s’ha mostrat molt poc inspirat en atac. La bona feina defensiva, amb Guzmán a la porteria i una pressió equilibrada, ha permès que només s’encaixessin cinc gols. Però a davant les coses no funcionen i costa en excés trobar la porteria.

El partit ha començat malament. Amb un xut exterior a l’escaire (1-0) i una acció individual des de la boia (2-0) els locals han agafat un avantatge que al final acabaria essent definitiu. L’equip atacava molt estàtic i les passades interiors a Encabo arribaven tard i mal dirigides. Els llançaments a porta eren escassos i amb poca intenció, i només un xut de Ginés, que ha trobat la base del pal i ha travessat la línia per mil·límetres ha suposat el 2-1 amb què s’ha arribat al final del primer temps.

La segona part ha començat de forma diferent. El Sant Andreu ha pres la iniciativa i el joc s’ha bolcat sobre la porteria local, però sense encert. Els minuts han anat passant fins que s’ha arribat a la mitja part sense que cap dels dos equips hagi estat capaç de marcar cap gol.
Amb el raquític marcador del primer temps ha començat la tercera part en què calia canviar el guió. El Sant Andreu ha atacat de forma poc elaborada, amb ocasions forçades o poc clares, mentre que el Poble Nou ha jugat les seves cartes i ha allargat el partit sense deixar d’intentar aconseguir un avantatge més ampli. En els darrers minuts de la part, però, tot s’ha precipitat i el partit ha embogit. Encabo ha fet el 2-2 en una jugada que ha necessitat diversos intents. Immediatament ha marcat el Poble Nou de xut exterior i ha fet el 3-2. A la següent acció Ginés ha posat la pilota a l’escaire en el millor xut andreuenc de tot el partit (3-3), i en darrer minut de la part, Martínez ha aconseguit marcar el 3-4 en una acció d’estratègia en superioritat després d’un temps mort, que permetia el Sant Andreu arribar amb avantatge a la darrera part.

El darrer quart ha estat un calvari. Contraatacs fallats, pilotes perdudes i xuts mal dirigits. Recital d’errades que ha permès el Poble Nou donar-li la volta al marcador amb una falta directa de cinc metres (4-4) i una acció exterior ben dirigida (5-4). L’equip ha disposat d’una darrera opció de superioritat que ha acabat en gol però que no ha pujat al marcador en considerar l’àrbitre que el llançament ha estat fet fora de temps.
A tres jornades del final les opcions de mantenir el sisè lloc es compliquen. Dijous vinent qui visita Sant Andreu és el Mediterrani, segon classificat.

Alineació: Marcos Guzmán, Arnau Olmos, Carlos Gadea, Ginés Alonso, Óscar Llano, Albert Encabo, Sergio Martínez, Guillem Bonamusa, Marc Cruz, Rubén Llordella, David Peña, JJ Aymerich.