Mor en Sergi Borrell, soci, nedador i waterpolista del CNSA

Avui és un dia molt trist per a tota la família del waterpolo, però en especial per al nostre Club. Ahir ens va deixar en Sergi Borrell, un dels socis més antics de la nostra entitat, nedador i waterpolista del CN Sant Andreu i un dels representats històrics de l’arbitratge nacional i internacional.

En Sergi va formar part de l’equip del Club que va aconseguir l’històric ascens a la categoria de Divisió d’Honor l’any 1983. Com a àrbitre ha tingut una trajectòria internacional impressionant i per a nosaltres és un ORGULL poder dir que era, i serà sempre, un dels nostres.

Va ser reconegut com a un dels millors àrbitres del món i durant la seva carrera va participar en tres Jocs Olímpics (Barcelona, Atenes i Londres) i sis Campionats Mundials. Va arribar a arbitrar la final dels Jocs Olímpics de Londres 2012 entre Croàcia i Itàlia.

Eternament agraïts de veure com va portar el nom del seu estimat CN Sant Andreu arreu del món. Tot el waterpolo, i en especial la seva família del CNSA, el trobarem molt a faltar.