Zumba terrorífic!

IMG_3788 Ahir va quedar clar que si algú té la capacitat de motivar és el personal de fitness del Club Natació Sant Andreu. La Bea, el Sergio, l’Andrea, el David i la Vanessa van brillar a sobre l’escenari del Fabra mobilitzant a tothom perquè ballessin tant com ells. I, sens dubte, ho van aconseguir.

Eren les set en punt del vespre quan els entrenadors van aparèixer disfressats de forma terrorífica. Ja els esperaven. El Blai feia les castanyes que impregnaven una olor que encara definia més l’ambient de l’època que celebrem. Mentre el públic xerrava i els monitors es preparaven, entrava més gent fins quedar el jardí complet.

IMG_3729En sonar la música els cinc balladors van començar a dansar de forma enèrgica amb balls especials de halloween. Nens, pares, avis, mares, parelles, noies, nois, nenes… es van animar a seguir el ritme d’aquests cracks. Van estar més d’una hora a sobre de l’escenari. El públic no es cansava sinó que s’incrementava a mesura que transcorria la masterclass. Era temptador passar pel Fabra i no quedar-se a ballar!

Finalment, a quarts de nou, va finalitzar la sessió de zumba però els nens es van quedar a menjar castanyes i alguns integrants del Club Natació Sant Andreu van aprofitar per xerrar i comentar la gran vetllada. Tots ells ens van regalar un vespre de divendres màgic. Cerquen qualsevol excusa perquè ens ho passem bé. I ja estan pensant en un altra masterclass!

Deixa un comentari