Xess, a per la semi!

IMG_7900Jessica Vall s’ha classificat a la semifinal del Campionat d’Europa de natació en els 200 braça. La nedadora nascuda al 1988 ha realitzat un temps de 2:26.29, que l’ha posicionat en el cinquè  lloc. Aquesta tarda a partir de les 19h disputarà la semifinal en la que el seu objectiu serà classificar-se entre les vuit primeres i lluitar a la final demà.

Àfrica Zamorano també ha realitzat una bona actuació al 4×200 lliures femení, que ha ajudat al quartet espanyol a classificar-se en primera posició a la final. L’equip espanyol disputarà la prova col·lectiva durant aquesta tarda i falta la confirmació de la participació de Zamorano a la final.

Marta Gonzalez té molt a molt els Jocs Olímpics de Río de Janeiro després de que el relleu 4×100 lliures fos dels millors equips a nivell mundial (i ella la més ràpida del col·lectiu espanyol). Per tant, actualment ha entrat en la classificació olímpica. Tot i així, encara no existeix la total seguretat de que s’hagi guanyat el bitllet a Río ja que el termini per a que participin altres països no ha finalitzat.

 

 

 

Deixa un comentari