Victòria de l’absolut de tennis al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana, l’ absolut masculí de tennis s’ha imposat a la darrera jornada de la fase de lliga del Campionat d’Espanya per Equips davant del CT Gijón.

Els rivals van estrenar el marcador amb el 0-1 en contra però el Lluis Riu va guanyar el seu partit (62, 63) empatant la classificació. Tot i això, els del CT Gijón van tornar a trencar la igualtat dels punts sumant una nova victòria. No obstant això, el Roger i l’Oriol encara no havien dit la seva i els dos van aconseguir dos triomfs que va permetre als nostres finalitzar els partits individuals per davant en el marcador (3-2).

La parella de dobles formada pel Roger Jové i el Lluis Riu van guanyar l’enfrontament. El Joan i l’Oriol també ho van aconseguir tot i que amb més dificultats, ja que va ser l’únic partit de tota la jornada que es va decidir al tercer set.

El resultat final va ser de 5-2. En aquest moment depenem del resultat de l’enfrontament entre el CT Gijón i el RST Santander que tindrà lloc el 29 de setembre. Si guanyen els primers, ens classifiquem nosaltres per la fase d’ascens a 2a categoria. Si guanyen els segons, passarà l’RST Santander. Som-hi!