Victòria important contra el CN Mataró

Gran cap de setmana a la Pere Serrat: l’equip masculí de Divisió d’Honor s’ha classificat pel grup que es jugarà el títol de lliga. Ho ha fet després de guanyar el CN Mataró en un partit decisiu que els dos equip encaraven amb la màxima motivació. Els nostres jugadors afrontaven la trobada amb tres punts de marge sobre els rival i ens servia l’empat, la victòria i, fins i tot, perdre per un gol, per estar en la segona fase en lluita pel títol.

El primer quart va ser per al Mataró (2-3) però en el segon els nostres van fer un parcial de  6-2 que ens va permetre arribar al descans amb un resultat de  8-5. Els visitants van remuntar fins al 8-8 però Niko Paul estava especialment inspirat i el seu encert va ser clau per acabar la trobada amb un 11-9. Va ser l’autor de sis dels 11 gols que vam fer i això el manté com al pitxitxi de la Lliga amb 32 gols.

Declaracions Juan Carlos Sanchón, entrenador: 

“Sabíem que havíem de guanyar els partits que havíem de guanyar, però és que a més havíem de fer-ho contra Mataró, que té molta experiència. Per a nosaltres era un repte molt important. Estem treballant molt dur des del 17 d’agost per a arribar a aquest moment. Hem tingut quatre minuts de somni, a qualsevol entrenador li agradaria que el seu equip protagonitzés un parcial així. Els xavals són increïbles, el treball que han fet tant l’any passat com aquest és increïble. La victòria va per als nens del club, que no poden competir. Tant de bo tornin aviat”.