Derrota dels màsters davant del Monju

ATE_1039
CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 5
CN SANT ANDREU 6 – CN MONTJUÏC 9

El Sant Andreu ha perdut aquesta nit el segon partit de la temporada en la lliga màster contra el Montjuïc, un equip històric que ha retornat a la competició després de molts anys d’absència i que s’entreveu com un dels favorits a jugar la fase final, amb una plantilla formada majoritàriament per jugadors que fins la temporada passada jugaven a la lliga nacional de primera divisió i fins i tot algun a la divisió d’honor.
En tal tessitura, el Sant Andreu ha plantat cara i ha tingut opcions fins al final, però ha escollit mal dia per cometre errades decisives que han aplanat el partit als visitants. El Montjuïc ha marcat primer i ràpid (0-1), però els nostres han pogut empatar amb un bon contraatac per banda dreta culminat per Belmonte amb una genial vaselina (1-1). Tot i això, els muntanyencs portaven la iniciativa i mentre el Sant Andreu intentava sense èxit posar pilotes en condicions a la boia i trencar la barrera defensiva, a l’altra àrea aconseguien dos gols més, un de rebot afortunat (1-2) i un altre des de la boia (1-3).
La segona part ha vist les forces més igualades. Ginés ha fet el 2-3 acabant un home de més. Però el Montjuïc ha tornat a veure porteria amb un xut ajustadíssim des de la banda dreta (2-4). Guiral ha fet el 3-4 en un altre contraatac de tres contra un, però una errada de marcatge en home de menys ha permès el Montjuïc marcar el 3-5 des del pal i mantenir els dos gols d’avantatge a la mitja part.
Malgrat la major fluïdesa de l’atac visitant, que disposava de força variants i ha generat moltes ocasions, el Sant Andreu no s’ha conformat amb anar a remolc i s’ha mantingut sempre a la vora en el marcador. Guiral ha tornat a marcar per fer el 4-5 amb una canonada centrada. Però el Montju no donava opció a l’empat i marcava el 4-6 des de la banda esquerra amb un xut imparable. Els nostres s’han tornat a aproximar gràcies a un penal provocat per Encabo que Pastor ha transformat en gol (5-6). Però abans del final de la part els verds han fet el 5-7 i han pogut encarar el darrer quart de nou amb dos gols d’avantatge.

L’última part ha començat amb un nou intent del Sant Andreu de buscar l’empat, que s’ha traduït en gol de Guiral (6-7). El partit ha agafat en aquest moment una intensitat màxima perquè el Sant Andreu veia a prop l’empat i el Montjuïc s’ha sentit amenaçat. A mesura que han avançat els minuts, però, el major potencial visitant ha permès fer el 6-8 primer i finalment el 6-9, acabant el partit amb una diferència de tres gols que només han existit en el marcador final.
La setmana vinent toca descansar, per reprendre el campionat el dia 13 de desembre amb la visita a la piscina de la Mina per jugar contra el Poble Nou.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Juanjo Garcia, Albert Encabo, Javi Belmonte, Ander Pastor, Vicenç Pascual, Leo Senosiain, Sergio Martínez, David Peña, Javi Aguilar, Marcos Guzmán, José María Ballesteros. Entrenador: JJ Aymerich