Victoria del màsters davant dels mariners

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 17

CN ATLÈTIC BARCELONETA 4 – CN SANT ANDREU 9

 

LirolaCusso_CNSA_001 copyEl Sant Andreu s’ha imposat a l’Atlètic Barceloneta en partit jugat a la piscina municipal davant la impossibilitat dels mariners de disposar de la seva instal·lació. La victòria ha estat clara i sense patiments davant d’un equip instal·lat a la part baixa de la taula.

L’encontre ha començat tal i com s’esperava: el Barceloneta imposant la seva  millor condició física i el Sant Andreu mirant d’adaptar el ritme del partit als seus interessos. Estava clar que com més aviat es fes forat en el marcador més fàcil seria tombar la resistència rival, tallant d’arrel les possibilitats de sorpresa. Calia, per tant, ser eficaços de cara a porta i Olmos s’ha encarregat de fer el primer gol en una peladilla amb bot digna dels seus millors temps (0-1). Seguidament Guiral ha començat  veure porteria amb facilitat, primer amb un llançament exterior proper a l’escaire (0-2) i després amb un contraatac iniciat a les mans de Llordella (0-3). El Barceloneta ha tingut temps de fer el seu primer gol gràcies a una errada de marcatge en un home de menys (1-3).

El segon temps ha seguit la mateixa tònica. El Sant Andreu mirava de moure la banqueta amb freqüència per mantenir el to físic a l’aigua, mentre que el Barceloneta sortia al contraatac però topava regularment amb les bones cobertures defensives i en darrera instància amb els braços de Llordella. Amb la confiança de saber-se dominador del marcador, els nostres han pogut ampliar la renda amb dos gols més: un de Ferrer, amb una vaselina perfecta des del costat dolent (1-4) i un altre de Molina, que ha rebut una passada excel·lent amb la posició guanyada i ha aguantat el moviment del porter per posar la pilota al pal curt (1-5).

No semblava que hi hagués lloc per a imprevistos. El tercer temps  ha començat amb Guzmán a la porteria i dues bones intervencions del cubà a llençaments exteriors. Els mariners semblaven buscar alternatives per trencar la defensa andreuenca però s’han trobat amb la mala fortuna del seu boia, l’exandreuenc Robert Terol, que no  ha vist porteria. Poc després de començar el parcial, Guzmán ha posat una pilota franca a Guiral en contraatac, i aquest ha canviat de costat on Llano, a la primera, ha fet el

1-6. El Barceloneta ha fet el 2-6 en una pilota ajustada al pal, però la resposta ha estat un xut violentíssim de Guiral després d’una falta força lluny de la línia de cinc metres, sense dubte un dels millors gols de la nit (2-7). Poc després, Molina ha fet una passada mil·limètrica a l’espai davant del boia Ballesteros i aquest ha provocat un penal que Peña ha transformat en el 2-8. Abans del darrer descans, però, el Barceloneta ha trencat la zona des del costat dolent i un bon xut botant i a l’escaire ha representat el 3-8 amb què s’ha encarat el darrer parcial.

En aquest darrer temps tots dos equips han donat el partit per tancat. Malgrat això, el ritme atlètic seguia essent alt i als nostres els costava tancar els seus contraatacs. Molina ha tornat a posar una pilota magistral des de fora a la boia i el nou penal ha estat transformat també per Peña (3-9). El marcador l’ha tancat el teòric equip local fent el 4-9 definitiu.

El proper dijous el Sant Andreu torna a jugar a casa abans del descans per Setmana Santa. El rival serà el Premià. A la primera volta els nostres van  fer un dels pitjors partits de la temporada.

 

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Oscar Llano, Albert Ferrer, Oscar Ballesteros, Arnau Olmos, Guillem Bonamusa, Oscar Molina, Marc Cruz, David Peña, Marcos Guzmán, José María Ballesteros i JJ Aymerich.

Deixa un comentari