Vall i Zamorano brillen en el Mundial

IMG_5706La nedadora Jèssica Vall ha disputat la segona final de la 17a edició de Campionat del Món en piscina de 50 metres, en la qual s’ha proclamat vuitena mundial amb un magnífic temps de 2:23.29 (millor marca personal de l’any). L’andreuenca ha assolit l’objectiu de la competició internacional més important de la temporada, doncs el somni de Vall era disputar les dues finals; és a dir, estar entre les vuit millors esportistes del planeta en dues proves. I, sens dubte, amb la perseverança i la il·lusió que tant la predominen, ho ha aconseguit.

D’altra banda, la joveníssima Àfrica Zamorano s’ha enfrontat a les estrelles mundials a la primera semifinal del 200 esquena, en aquest Campionat del Món que s’està celebrant a Budapest. L’andreuenca ha repetit el temps d’aquest matí, en la jornada d’eliminatòries, aturant el cronòmetre en 2:09.73 i convertint-se en tretzena del món. Aquesta actuació juntament amb l’espectacular prova dels 100 esquena (19a 1:00.89) demostren que Zamorano continua ascendint. El seu futur no té límits.

D’aquesta manera les dues nedadores del CN Sant Andreu tanquen l’esperat mundial, un any més tard dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Les esportistes entrenades per Jordi Jou han demostrat talent, esforç i sobretot passió per la seva dedicació. Ja ho diuen els presentadors de Teledeporte: la Jèssica i l’Àfrica sempre surten somrient: “Un sincer senyal de que gaudeixen de cada instant, de cada pas, fins i tot quan la pressió es percep en l’ambient. Però res és suficient per frenar a les estrelles andreuenques.

Felicitats a elles, Àfrica i Jèssica, i al seu entrenador, Jou.

Seguim endavant. Som Sant Andreu!