Vall rebaixa la mínima olímpica

IMG_4413Jessica Vall, actual tercera del món i recordista espanyola,  ha nedat per sota la mínima exigida per participar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ho ha aconseguit a la seva millor prova, els 200 braça amb un temps de 2:24.99 (el mínim és 2:25.36). No obstant això, aquest registre no assegura el bitllet de Vall a la ciutat brasilera ja que ha de tornar a rebaixar el temps exigit al Campionat d’Espanya Open de primavera que es celebrarà del 17 al 20 de març a Sabadell.

L’andreuenca nascuda al 1988 ha tornat avui d’Amsterdan reflexionant sobre les seves actuacions a la Swim Cup.  Ha exposat que “era important participar en aquesta competició perquè podia nedar al costat de figures d’alt nivell internacional i havia d’aprofitar l’ocasió”. Vall ha reconegut que es troba en un bon moment de forma: “Estic contenta amb els temps realitzats, ja que he estat a prop de les marques que vaig realitzar a l’open de l’any passat (2:24.88) i això m’anima a que la feina que estem fent va per molt bon camí, i sobretot que estic tenint bon feeling amb els petit canvis tècnics que estem fent”.

Ara, però, Vall ja té en ment el proper repte: el Campionat de Catalunya que es celebra a Terrassa a partir del proper divendres. Per ella també serà “una competició de referència” tot i que la més important serà l’open nacional de primavera ja que és on Vall està obligada a fer les mínimes per accedir als Jocs.

De moment, ha viscut un inici excel·lent. La seguirem de ben a prop i a tot el grup de natació absolut. Felicitats Xess!

Deixa un comentari