Una temporada per emmarcar

IMG-20170806-WA0000L’equip absolut i júnior de la secció de natació han finalitzat la temporada, una de les millors de la història del CNSA, després de brillar a Terrassa on s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’aquestes categories. A part de tots els mèrits individuals assolits, la classificació general ha reflectit el talent general d’aquest equipàs, doncs el col·lectiu femení absolut s’ha endut el títol de Campiones d’Espanya, i el masculí ha estat tercer. Els júniors, qui també han lluït una competició excepcional, han estat subcampiones les noies i cinquens els nois.

En la darrera jornada de competició es van viure fortes emocions a la piscina egarenca, doncs els nedadors i nedadores entrenats per Jordi Jou, Oriol Plans i Juanmi Rando van fer front al cansament que suposava competir cinc dies seguits i van competir amb la màxima il·lusió. Aquesta capacitat de lluita i entrega es va reflectir a la perfecció durant el 4×100 estils femení. El quartet format per l’Àfrica Zamorano, la Jèssica Vall, la Lidon Muñoz i la Marta González van destrossar el Rècord d’Espanya de Clubs amb 4:03.84, quan l’anterior el van posseir elles mateixes el passat mes de maig (4:07.08).

IMG-20170806-WA0001D’altra banda, el quartet masculí que va disputar el relleu d’estils es va penjar el bronze. El Jan Giralt, el Marc Calzada, el Mario Navea i l’Atlas Guerrero van assolir un magnífic temps de 3:44.75. Pel que fa a l’àmbit individual, l’Àfrica Zamorano va tornar a penjar-se l’or; aquesta vegada a la prova dels 200 estils (2:15.33), serie en la qual la Jessica Vall va atrapar el bronze (2:16.04). La Lidon Muñoz va disputar el 200 lliures i amb 2:01.66 es va proclamar subcampiona nacional, després del repertori de medalles assolides. En aquesta prova l’Arnau Rovira es va exhibir enduent-se el bronze (1:50.94), igual que l’Alba Guillamon en 100 papallona (1:01.28), campiona júnior.

Els júniors també van brodar una última sessió de finals impressionant en la qual el relleu femení de 4×100 estils es va proclamar subcampió d’Espanya. La Claudia Giralt, l’Eva Amado, l’Alba Guillamon i la Yanira Serra es van endur l’argent després de marcar uns rapidíssims 4:23.21. El Francho Artal va acabar el campionat a l’escaló més alt del podi, gràcies a la seva fantástica actuació en el 200 estils, doncs amb 2:05.18 es va proclamar campió nacional i en 200 lliures la Yanira Serra es va endur el bronze (2:07.06).
Durant la competició, s’han assolit 39 millors marques personals, 81 finals i un impactant nombre de medalles dividides en 22 ors, 10 argents i 13 bronzes, en les quals quatre han estat rècords del Campionat, dos rècords de Catalunya i dos rècords d’Espanya. A part, durant aquesta temporada tant màgica, l’equip s’ha proclamat campió de la Copa Catalana, les noies campiones de la Copa d’Espanya de Clubs, nou rècords d’Espanya Absoluts, tres rècords de Catalunya, dues finals i una semifinal al Mundial de Budapest.
D’aquesta manera la secció de natació s’acomiada d’una temporada plena d’èxits en la qual s’ha reflectit la feina realitzada durant tot l’any. Enguany la natació andreuenca ha estat més unida que mai i aquest fet s’ha traslladat a la il·lusió i la passió per seguir creixent. El Club Natació Sant Andreu seguirà amb aquesta filosofia que comporta tants èxits i tanta motivació per afrontar qualsevol repte.