Una anada difícil al Play Off

IMG_0611Les jugadores de waterpolo de l’equip absolut rebien al CN Mataró- La Sirena amb motiu del primer partit del Play Off. Tot i que les ganes i les lluita fossin constants en tot moment, l’equip andreuenc va caure desembocant la competició en un resultat de 10-20.

Les mataranonines no van donar opcions al col·lectiu local ja que després d’haver assolit el títol de campiones de la Copa de la Reina i de la LEN Trophy, les jugadores del Maresme es troben en el seu millor moment i així ho van demostrar.

Les de Javi Aznar no van ser eficaces al primer quart, fet que va reduir la confiança mentre que les de Florin Bonca se sentien cada vegada més còmodes a l’aigua, i això va marcar la tendència del matx.

Tot i així, dissabte es desplacen a la capital maresmenca amb la intenció d’empatar aquesta semifinal. Si les barcelonines assoleixen la victòria, diumenge es resoldria la situació. Cal recordar que l’any passat, es va viure la mateixa realitat a la Pere Serrat. Tres dies més tard van aterrar a Mataró i es van fer amb la victòria i finalment, el CN Sant Andreu va arribar a la final. Ara, és a les seves mans. Endavant!

Deixa un comentari