Un stage inoblidable

p_20161227_100741_vhdr_autoEls nedadors i nedadores nascuts entre els anys 2006 i 2007 de la categoria benjamí van realitzar un stage màgic a Vilafranca durant tres dies de la setmana passada. Els nedadors van gaudir de tot tipus d’activitats lúdiques com el patinatge sobre gel, passejos interminables pel centre de Vilafranca, tallers de castellers amb la Colla de Vilafranca (els millors del món!). Els andreuencs van agrair la visita del senyor Toni, cap de la colla vilafranquina, qui es va mostrar molt amable i divertit i els més petits van poder aprendre del gran mestre.
A part, en aquestes activitats es va fomentar la unió de grup, el treball en equip i l’amistat entre companys d’esport. La pinya fa la força i tots, absolutament tots els integrants, són importants a l’equip.

D’altra banda, els andreuencs entrimg_3115enats pel Sergio Martínez també van entrenar i van compartir jocs amb els esportistes del Club Natació Vilafranca. Els dos col·lectius van compartir experiències i van aprendre molt uns dels altres. És per això, que des del Club Natació Sant Andreu volem agrair l’entrega del CN Vilafranca. Agraïm també el suport de la Sandra Gimenez i l’Eli Micolau per la seva dedicació i el seu temps. Sense dubte va ser una experiència inoblidable! Gràcies a tots!

Deixa un comentari