Un campionat d’Espanya inoblidable

Sin títuloEls nedadors i nedadores del primer equip del Club Natació Sant Andreu van tornar ahir de Pontevedra, on es va disputar el Campionat d’Espanya Open de Primavera. Els esportistes de Jordi Jou han estat a les alçades de la competició nacional més exigent de la temporada i han afrontat cada prova amb una motivació excel·lent, que sumant la quantitat dels durs entrenaments, han brodat un campionat rodó on han aconseguit atrapar tots els ambiciosos objectius que tenien plantejats.

Hi ha hagut 35 representacions andreuenques en les finals A, és a dir, a gairebé totes les proves hem tingut almenys un nedador entre els vuit primers classificats. A part, s’han disputat 24 finals B i dues finals C. I en un 82% de les actuacions a les finals s’ha aconseguit millorar els registres matinals, un fet que demostra la capacitat dels esportistes de saber competir en els moments clau. Una altra dada significativa ha estat la quantitat de millors marques personals, ja que han estat un total de 26 rècords personals i tots els integrants del CNSA han disputat com a mínima una final: per tant, tot l’equip ha anat amb l’ambició d’estar entre els millors nedadors del país; i ho han aconseguit.

A part, el CNSA ha gaudit d’una pluja de medalles espectacular, doncs han estat 19 els metalls aconseguits en aquests quatre intensos dies a la localitat gallega; vuit dels quals han estat ors, sis argents i cinc bronzes. Totes aquestes dades és la lectura ràpida d’un campionat que ha calgut molta preparació, molta dedicació i molta conscienciació per a entrenar dur cada dia i deixar-se la pell. Però han tingut la seva recompensa i han tornat a deixar el nom del Club Natació Sant Andreu en el llistó més alt. Han tornat a fer història!