Triomfant inici del Mare Nostrum

Jessica Vall (Foto de RFEN)

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera etapa del Circuit Internacional Mare Nostrum a Canet de Rosselló on ha participat tot l’equip absolut del Club Natació Sant Andreu. Els nedadors van aprofitar la sortida i van realitzar un curt stage a les instal·lacions franceses abans de començar el conjunt de competicions.

Jessica Vall ha tornat a despuntar. Després d’un temps sense veure-la competir, ha tornat a sorprendre a la piscina lluint unes marques excepcionals. Molt a prop dels seus millors temps, ha plantat cara a estrelles internacionals i s’ha col·locat capdavantera a les tres proves de braça. Als 200 braça s’ha endut el bronze amb un temps de 2’25’’71, igual que als 100 on ha assolit uns magnífics 1’07’’69. Als 50 braça no ha pogut baixar dels 32 segons (32’02) però és una marca de demostra la velocitat de l’andreuenca, un temps que l’ha conduit fins la segona posició.

Juanmi Rando, la imatge del trofeu,  també s’ha consolidat entre els millors velocistes del Circuit ja que als 50 esquena ha arribat en tercera posició amb 25’’42. Als 100 s’ha guanyat la cinquena plaça amb 55’73.

Altres nedadors com Àfrica Zamorano i Juanjo Garcia s’han provat entre figures mundials. Canet ha servit a l’equip del Sant Andreu per agafar sensacions i guanyar seguretat de cara al Ciutat de Barcelona. Demà passat ja comença la festa aquàtica més emocionant de la ciutat. Els nostres seran alguns dels protagonistes.

 

 

 

Deixa un comentari