Triomf dels màsters a Can Dragó!

31228420307_96e8583239_oCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 19
CW CAN DRAGÓ 4 – CN SANT ANDREU 16

El Sant Andreu ha tancat la primera fase de la lliga màster amb una còmoda victòria a la piscina de la Trinitat Vella, on juga com a local el Can Dragó, cuer de la competició.
Escarmentat per males experiències anteriors, el Sant Andreu s’ha presentat amb un equip competitiu que ha portat la iniciativa en tot moment, tot i que no ha pogut marcar diferències fins ben entrat el partit. El primer gol l’ha fet Pastor en home de més (0-1), tot i que els locals han empatat amb una gran vaselina (1-1). Abans del primer descans, però, els nostres han fet forat i Encabo ha marcat des de la boia (1-2), mentre que Ginés marcava dos gols consecutius en dues jugades seguides de superioritat, una des de l’extrem (1-3) i l’altra des del pal (1-4).

La segona part ha començat amb una gran triangulació que ha culminat Cruz amb un llençament potent a l’angle curt (1-5). Però quan semblava que el partit començava a estar resolt, els dragons han reaccionat i amb dues dianes seguides de xut exterior han apretat el marcador (3-5). Belmonte de xut exterior ha marcat el 3-6, però un nou gol local ha deixat les coses en 4-6 a la mitja part.

Tot i que la sensació era que el partit estava controlat, el marcador no ho deia així i ha calgut invertir en seriositat defensiva per evitar mals majors. Guzmán ha abaixat la persiana i el Can Dragó ja no ha fet cap més gol en tot el partit. Per tant, l’avantatge s’ha anat eixamplant a mesura que les ocasions andreuenques s’anaven transformant. Ginés ha fet el 4-7, Pastor el 4-8, de nou Pastor el 4-9 amb una assistència magistral de Guzmán des de la porteria, i de nou Ginés ha marcat per posar el 4-10.

El darrer parcial ha estat un tràmit en què el Sant Andreu ha fet sis gols més: Garcia de xut ajustat (4-11), Encabo de contraatac (4-12), de nou Encabo amb una canonada exterior (4-13), Martínez a boca de gol amb una assistència genial de Garcia (4-14), Belmonte en culminar un nou contraatac (4-15) i finalment Gadea, que sol davant del porter, ha marcat el seu primer gol de la temporada (4-16) per tancar el marcador. La darrera ocasió del partit ha estat pels locals, però Peña, que ha ocupat la porteria en els darrers minuts, ha fet una gran aturada per acabar el matx.

L’equip ha acabat la primera fase del campionat en novena posició, i intentarà mantenir aquesta plaça en la segona fase, en que s’enfrontarà a doble partit a L’Hospitalet, Mediterrani i Premià per dirimir els llocs del 9 al 12. La competició es reprendrà el proper dia 25 d’abril, just en tornar de la Setmana Santa.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Albert Encabo, Juanjo Garcia, Vicenç Pascual, Ander Pastor, Marc Cruz, David Peña, Carlos Gadea, Javi Belmonte, Sergio Martínez, José María Ballesteros. Entrenador: JJ Aymerich