Tri-Enganxa’t per la infància del barri

shutterstock_210165784El repte solidari “Tri-Enganxa‘t per la infància del barri”, consisteix a formar un equip d’almenys 20 participants en el triatló de Barcelona 2017, que amb el seu esforç aconseguiran que els nens i nenes del seu barri, en risc d’exclusió social, milloren la seva educació en valors i el desenvolupament del seu talent.

El repte està liderat pel Club Natació Sant Andreu que ofereix packs d’entrenament específics, tant per als membres actuals com per als nous membres que s’apuntin al repte.

Aquests esportistes es reptaran a si mateixos amb una finalitat altruista. Amb el seu esforç i amb la teva ajuda, l’associació sense ànim de lucre Let ‘s Women posarà en marxa el programa educatiu “Escola d’Habilitats per la Vida a Equitat”, que té com a finalitat contrarestar cadascun dels factors de risc als quals els nens i nenes del barri en risc d’exclusió social estan exposats /des: la desigualtat i desigualtat de gènere, l’assetjament escolar, l’addició a noves tecnologies, l’abús de substàncies, la hipersexualització, el sedentarisme … Treballant els factors protectors com la confiança i l’autoestima.

Fes el teu donatiu fent clic AQUÍ, apunta’t al Triatló o comparteix a les teves xarxes. 

Ajuda’ns a aconseguir-ho!