Tret de sortida del Ciutat de Barcelona!

WhatsApp Image 2018-06-12 at 14.19.09Avui el Club Natació Sant Andreu juntament amb la Federació Catalana de Natació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona han presentat la 39ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, en el qual hi participaran una vintena d’estrelles internacionals a la piscina Pere Serrat.

El campionat, que se celebrarà els propers 13 i 14 de juny, comptarà amb figures com Katinka Hosszú, actual campiona olímpica i recordista mundial en 400 estils; Yulina Efimova, actual campiona del món en 100 braça; Missy Franklin, campiona olímpica en i recordista mundial en 200 esquena; la local del CN Sant Andreu, Jèssica Vall, tercera del món i campiona europea.

La roda de premsa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació s’ha celebrat a la instal·lació Fabra, del CN Sant Andreu, i ha estat protagonitzada pels representants de cada entitat organitzadora i col·laboradora, juntament amb les estrelles de la casa: Àfrica Zamorano, Albert Escrits i Jèssica Vall.

Tots tres tenen la mirada fixada en el campionat d’Europa a Glasgow, que se celebrarà la primera setmana d’agost; però són les dues nedadores qui abans hauran d’afrontar els Jocs del Mediterrani a Tarragona. Albert Escrits ha explicat que “se sent molt còmode en l’equip de treball del Sant Andreu i juntament amb altres factors com els estudis l’ajuden a evolucionar com a esportista”. Zamorano no ha pogut dissimular les ganes de competir, ja que ahir van tornar d’una dura concentració a Sierra Nevada de tres setmanes. Per tant, la jove del CNSA ha confessat que “té ganes de tirar-se a l’aigua i competir al màxim en totes les proves”. D’altra banda, Jèssica Vall ha explicat que, com sempre, el Ciutat de Barcelona té el doble encant de nedar a casa i poder competir contra les rivals que es trobarà en el pròxim esdeveniment internacional (en aquest cas els Jocs del Mediterrani i el Campionat d’Europa).

En finalitzar l’acte, els tres esportistes i les autoritats representants s’han fet una foto de família.

Molta sort a tots i a totes!