Tots amb La Marató

LaMarato2-702x336El Club Natació Sant Andreu donarà suport a La Marató de Tv3 d’una manera molt especial: celebrarem una màster class de ciclisme indoor el proper dilluns 30 de novembre a la Rambla Fabra i Puig, davant del Club.

Els nostres monitors de fitness dirigiran la classe durant tota la tarda (de 15h a 21h) i estarà oberta al públic. Per col·laborar econòmicament amb La Marató, s’haurà de pagar un mínim de tres euros i es lliurarà una xapa que es durà a la màster class. Tots els fondos recaptats aniran dirigits a la investigació científica per la cura de la diabetis i l’obesitat.

_MG_4220Tots aquells que vulgueu reservar la vostre bici, feu-ho saber als monitors de gimnàs. La Vanessa, el Sergio, el David Fernandez, la Bea, el David Palacios o el Vicente us apuntaran a la seva classe. Per reservar la plaça, haureu de fer el pagament de tres euros a l’instant i se us lliurarà la xapa.

És una activitat del tot solidaria. El Club pretén recaptar el màxim de diners per enviar-los a La Marató. D’altra banda, també gravarem un vídeo per a quèTV3 l’emeti el mateix dia, el 13 de desembre.

Esperem que tots us animeu a venir! A part de fer esport, aquest tipus d’activitats estan directament relacionades amb la causa d’aquesta 24a edició: la diabetis i l’obesitat. A part d’ajudar i ser solidaris, ens ho passarem genial!

Deixa un comentari