TOT A PUNT!

_DSC0144A partir de demà tindrà lloc el que possiblement serà la millor edició del Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona viscuda fins ara. Aterra el 37é any d’aquest campionat a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu amb un repertori què impressiona: ple de campions olímpics i campions mundials, a part de l’alt nivell local amb figures com Jessica Vall o Africa Zamorano.

Katinka Hosszú, d’Hongria, és sens dubte l’estrella del moment. La campiona mundial de 200 i 400 estils i recordista mundial en el doble hectòmetre, arriba a Barcelona després d’haver-se imposat a la les dues etapes anteriors del Circuit Mare Nostrum (Monàco i Canet de Rosselló). L’hongaresa, directe rival de Mireia Belmonte, disputarà un total d’onze proves (50, 100 i 200  lliures; 50, 100 i 200 papallona; 50, 100 i 200 esquena; 200 i 400 estils) en només dos dies. A part, la competició gaudeix un repertori d’altíssim nivell com l’actual recordista mundial en 50 i 100 papallona Sarah Sjostrom o el campió olímpic en 200 papallona Chad Le Clos.

D’altra banda, serà interessant observar com l’andreuenca Jessica Vall, actual subcampiona d’Europa i tercera del món, s’enfronta a les rivals que es trobarà als Jocs Olímpics de Río de Janeiro. Una de les figures és Ruta Meilutyte, la campiona olímpica en 100 m braça i rècord del món en els 50 i els 100  braça. Tot i que la prova reina de Vall siguin els 200, l’hectòmetre serà un bon test, i més davant de la  revelació lituana.

L’esportista del Club Natació Sant Andreu es veurà les cares en el 200 braça amb l’actual campiona del món, la japonesa Kanako Watanabe. Aquesta serà, sens dubte, un moment d’emoció i vibració a la piscina Pere Serrat. L’altre referent andreuenc, l’Africa Zamorano, disputarà diverses proves, també amb la ment en els Jocs Olímpics. Zamorano participarà als 100 i 200 lliures, 200 estils i la prova reina els 200 esquena.

A partir de demà l’emoció està assegurada. Un recull d’estrelles internacionals faran vibrar la piscina Pere Serrat. Us hi esperem!

Deixa un comentari