Tornen els cursets de natació

Després dels aclariments realitzats per la Secretaria General de l’Esport pel que fa a les restriccions vigents a partir del 23 de novembre al sector esportiu per contenir la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, us fem saber que a partir del proper dilluns es reprèn el curs de natació.

A fi que es pugui donar continuïtat a l’activitat en un entorn de màxima normalitat al llarg de les properes setmanes, haureu de tenir en compte el següent:

– Ha d’haver absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid 19 (febrícula o febre, amb temperatura superior a 37,3ºC, tos i/o dificultat per respirar, congestió nasal i/o mal de coll, mal de panxa, vòmits i/o diarrea, malestar general o dolor muscular).

– No conviure ni mantenir contacte estret amb un cas positiu confirmat o amb simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

– Cal fer ús de la mascareta per accedir a la instal·lació així com en els espais comuns, sempre que no s’estigui amb el grup de convivència.

– Les entrades i sortides de la instal·lació es continuaran realitzant pels mateixos accessos de principi de curs.

Per un bon funcionament, us demanem que seguiu les indicacions del personal del Club.

És important per a tots que seguiu aquestes indicacions i que fem servir el sentit comú i la responsabilitat. Davant de qualsevol dubte que us pugui sorgir, adreceu-vos als responsables de l’activitat.

El període no gaudit pel tancament de les instal·lacions el podreu compensar en la renovació del proper curs. En cas contrari, es podrà sol·licitar la devolució corresponent.

Ens veiem ben aviat!